Još jedno njeno jutro

Odakle ti pravo da dodješ mi u san?
Nenajavljena.

Zar ti ne kupuje poklone? Bili ste zajedno na moru. Vidim, srećni ste. Makar tako delujete na slikama. Šešir ti jako lepo stoji kao i plava letnja haljina.
Odakle sve to znam? Znam ja još toliko toga. Budiš se tako što pomisliš na mene a ugledaš njega. Minuti ćutanja kad ste zajedno su meni posvećeni. Trenutke sreće sa mnom proživljaš iako je on tu, ali samo fizički. Njegove greške u mislima osudjuješ rečenicom:”Moj N. to nikada ne bi tako uradio!”. U tim trenucima ti je mrzak ali daje ti onaj osećaj sigurnosti koji ja nisam mogao. Voliš ti baš to u meni što sam kao vetar, neuhvatljiv i nedostižan, hladim te i grejem i osećaš me svuda po telu. Moj te šapat dira u srce. Osmeh te tera da zadrhtiš. Moja pijanstva i izlivi emocija te čine živom, poželjnom,uvidjaš svu svoju lepotu i ženstvenost, seksipil. Osećaš moju požudu za tvojim telom i dušom.
Vodila bi ljubav sa mnom? I to znam.
Život ti je, mila moja, ravna linija. Bez uzbudjenja. Dosadan. Dan ti se pretvorio u pitanja:”Šta ćemo danas jesti? Gde ćemo za vikend piti dosadno piće?” Odlasci na posao ti se svode na to da iščekujes moju poruku. Misliš o tome gde li sam sad i s kim ispijam pivo? Koju knjigu čitam? Da li ću se preseliti u inostranstvo a onda ćeš me na slikama samo vidjati i cele ćeš godine misliti o tome kad ću doći.

Jutro je..
Previše si se zadržala a i ne želim tvoju sreću da kvarim.
Vreme je da odeš.
#samozaludake

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s